Dit is het eerste deel van de trilogie Sergie Kookt. In Van aardappel tot fazant behandeld Sergie zijn favoriete recepten. 'Ik ga voor haalbare en creatieve recepten met dagelijkse producten. Probeer eens m'n toast met een gepocheerd eitje en grijze garnaaltjes.'
De chef-kok van een sterrenrestaurant geeft naast prachtige gerechten ook bijzondere wetenswaardigheden prijs over groenten, fruit en de aankoop van wild. Sommige ingrediënten liggen niet voor de hand om te gebruiken, maar zijn gewoon in uw directe omgeving verkrijgbaar. Chef-kok Sergio laat u nieuwe en verrassende bereidingswijzen en combinaties zien. Haast is absoluut verboden, want u moet de nodige tijd en zorg aan het eten besteden!
Prijs: 14,85 euro excl. btw
Consumentenprijs: 17,50 euro
Hardcover, 15 x 20 cm, 112 pagina's, december 2011
Verpakkingseenheid: 1 stuk
Artikelnummer |
HHK-10004533
|
Wijzig het gewenste aantal om direct uw korting te bekijken. |