Een stuk vlees

Vlees

Een stuk vlees, wild of gevogelte bereiden is niet altijd eenvoudig. Hoe kunt u het vlees het beste bereiden? Leer de basistechnieken uit dit kookboek en combineer diverse internationale smaken. Een groot braadstuk, de perfecte biefstuk, patés en pasteien kunt u allemaal klaarmaken. Dit standaardwerk mag in geen boekenkast ontbreken!

 

Prijs: 21,20 euro excl. btw

Consumentenprijs: 24,95 euro

Hardcover, 20 x 25 cm, 336 pagina's, mei 2012

Verpakkingseenheid: 1 stuk

 

Bereken uw prijs
Kies uw kleur
Aantal kleuren opdruk
Op aanvraag
Gewenst aantal
Prijs per stuk € 25,44
Uw prijs€ 25,44
Drukkosten per stuk € 0,00
Instelkosten € 0,00
Levering € 25,00
Totaal excl. BTW € 36,20
Vlees - 1
Artikelnummer
HHK-10004553
Wijzig het gewenste aantal om direct uw korting te bekijken.
 
Ook interessant
Jamie in 30 minuten
Prijs op aanvraag
Sergio op reis
€17,82 per stuk (1 st)
I love BBQ cadeaukoker
€15,23 per stuk (50 st)
€13,50 per stuk (250 st)
IJs & Desserts
€2,04 per stuk (10 st)
Overijsselse Pot
€6,06 per stuk (1 st)
Stamppot
€2,04 per stuk (10 st)
Cake Pops
€2,04 per stuk (10 st)
Zalm
€2,04 per stuk (10 st)
Gelderse Pot
Prijs op aanvraag
Vlees slow cooking
€18,00 per stuk (10 st)
 
Laatst bezocht
€2,52 per stuk (20 st)
Crunch
€2,28 per stuk (110 st)
€1,79 per stuk (5000 st)
Fleiks
€5,51 per stuk (45 st)
€4,31 per stuk (5000 st)
Naimel
€5,34 per stuk (50 st)
€4,18 per stuk (5000 st)
Mondus
€10,44 per stuk (25 st)
€8,16 per stuk (5000 st)